Passion Branding is het compleet maken van je ‘Brand’.  Woorden en beeld geven aan jouw passie. Structuur en helderheid scheppen uit alle informatie. Om jou te laten zien en dat waar je voor staat, zodat mensen zich emotioneel verbinden. Met jou én de passie die je uitdraagt.

Your energy is leading

het is magie
wat je vormgeeft

het is gevoel
wat je overbrengt

het is je ‘stem’
hoe verbaal en akoestisch de boodschap overkomt

PASSION BRAND

’t Passion Brand Book wat je gratis kunt downloaden is het voorbeeld van het eindresultaat wanneer we samenwerken aan jouw branding.

Dit brand-book is de basis. Het schept de benodigde helderheid in wat je doet, voor je -toekomstige- klant en voor alle communicatie. Zoals hier naar jou, maar ook op social media en in spontane gesprekken die je voert. 

Jouw passie is de uiting en energie is leidend.

“Ivanka spiegelt met een fantastische directheid, openheid en eerlijkheid. Ze creëert een bad van vertrouwen waar ik zonder oordeel mijn verhaal kan vertellen.”

“Zonder vakkennis over onze organisatie begeleid ze ons op een hele natuurlijke wijze, niet bang om ergens iets van te vinden, maar ook niet bang om toe te geven dat er meerdere wegen naar Rome zijn.”

“Samen krijgen we mijn energie helder. Mijn kern. Door die duidelijkheid kan ik mijn rol in het leven en in mijn bedrijven veel beter invulling geven. En mijn bedrijven sneller laten groeien.”

reviews

L E T ‘ S  C O N N E C T

Samenwerken om jouw Passion Branding compleet te maken is afhankelijk waar je nu staat met je bedrijf. Is je visie helder en weet je wie je bedient? Mis je alleen nog een Brand – Book? 

Of begin je net en wil je de complete branding samen uitwerken?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we je positie, ideeën en wensen.

So let’s connect 

liefs

I V A N K A . V A N . V L I E T

‘Werken vanuit passie geeft een onuitputtelijke stroom van inspirerende energie, ik gun het iedereen’

ivanka