who is ivanka

mijn missie is jou maximaal in je authentieke kracht te zetten
door gebruik te maken van je eigen lichaam en de taal die zij spreekt

LOGO's.Ivanka van Vliet

passionate...

17 jaar ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut. Het lichaam is fascinerend en vooral de capaciteit die zij draagt om je te helpen jouw blauwdruk te leven. 

Energie is taal van het lichaam.
Wat voelt goed, wat is aantrekkelijk en waar is ze nieuwsgierig naar? ‘Alle antwoorden zitten in je’ heeft voor mij de betekenis; 

voel, vertrouw en volg je lichaamstaal, dit is de enige zuivere stem waar we naar hoeven te luisteren. Zo ontwikkel je als mens, als ondernemer en iedere rol die jij vervult. 

quick overview

Pijn-specialist

17+ jaren werkzaam als therapeut gespecialiseerd in de schouder met een holistische benadering. Je lichaam wil je iets bewust maken met de pijn die ze aangeeft.

Boodschap van pijn

Ik ondersteun persoonlijke en bedrijfsontwikkeling vanuit de overtuiging dat pijn aangeeft waar het wél over mag gaan.

Zuiver

Het lichaam is een zuivere graadmeter van alle energie. Energie stuur je door focus te creëren. Wie wil je aantrekken? Wat heb je voor ogen? En hoe helder is de boodschap die je over wilt brengen?

'T lichaam is wijs

Ontwikkeling vanuit intern is naar de wijsheid van het lichaam luisteren en omzetten tot gerichte actie. Eerlijk zijn naar jezelf is de essentie om zuiver te ontwikkelen.

Durf de werkelijke jou met de wereld te delen.
Niemand kan jou vertellen hoe het hoort, alleen jij kan dat
zolang je eerlijk bent naar jezelf.

PUBLISHED  
WORK 

BOEK: De kracht van pijn

Pijn is taal van het lichaam wat je bewust wilt maken van een diepere boodschap die jij mag vertalen. Zo gebruik je pijn ten gunste van jouw ontwikkeling.

JOURNAL: Je lichaam is Puur Natuur

Ons lichaam is natuur en werkt optimaal als je je eigen natuur leert leven. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft een unieke blauwdruk en jij kunt met behulp van 11 natuurwetten jouw blauwdruk leren leven.

Mijn BIO 

 • Geboren in 1982 en altijd open en geïnteresseerd in menselijk gedrag en emoties
 • Opgeleid aan de Academie Lichamelijke Opvoeding tot gymlerares + opgeleid Fysiotherapeut
 • Gespecialiseerd in het schoudergewricht waarin prachtige samenwerkingen hebben geleid tot multidisciplinaire inzichten van orthopeed tot collega’s
 • Opgeleid in systeem – opstellingen wat ik vertaal als:
  ‘Onbewuste kennis bewust maken via lichaamstaal’
 • Opgeleid in het mediumschap. Energie is een taal welke ik in mijn beleving net leer spreken. 
  Wat een wereld is er nog te ontdekken
 • Schrijver / auteur: in Corona-tijd heb ik het schrijven weer her – ontdekt. Vroeger waren het fantasieverhalen, nu heb ik mijn visie op het prachtige lichaam in een fysiek document vast kunnen leggen. 
 • Creator: dit heeft er altijd ingezeten. Dat ik klein was won ik tekenwedstrijden, nu mag ik het via Branding en Website development tot uiting brengen.  

zichtbaar

Wekelijks ben ik zichtbaar op YouTube waarin ik je meeneem in de wereld van intuïtie, de taal van het lichaam, en authenticiteit. 

Ik hoop je positief te raken, zodat jij jouw natuur volledig leert vertrouwen en durft te leven vanuit de wijsheid die alleen jij draagt.

Meld je gratis aan en ontvang de intuïtieve boodschappen automatisch.

SAMENWERKEN

Samenwerken staat in het teken van durven luisteren en vertrouwen op de signalen en inspiratie wat jij krijgt. Pijn benoemen, doelen uitspreken en heel eerlijk naar jezelf zijn. 

Spiegelen, confronteren en absoluut een stap vooruit zetten,
dat is wat mijn werkwijze typeert.

Neem je tijd, maar laat niemand je tegenhouden jouw eigen-wijsheid te volgen

overzicht aanbod

Wil je iemand waarmee je kunt sparren en die met je meedenkt vanuit het grotere plaatje? En/ of iemand die veel ervaring heeft met de online omgeving als bedrijfsteksten, grafisch werk en sociale media? Met mijn functie als SideKick kun je van al mijn skills gebruik maken. 

Met een brand book laat je het hart van je bedrijf zien. De helderheid in je visie,  het doel wat je voor ogen hebt inclusief het aanbod en alles in een prachtig passend jasje gegoten.  Ben je nieuwsgierig of het iets voor jou kan zijn als de fundering van je onderneming?

Heb je fantastische ideeën, alleen kom je niet tot de kern? Je hebt ervaring met het werk wat je doet en je bent er goed in (ook al geloof je dit zelf nog niet volledig), maar het komt nog niet van de grond, doordat de marketing met website en socials, nog niet afgestemd zijn op je aanbod.

BLIJF op de hoogte

Mijn missie is om jouw authenticiteit te laten stralen. 
Ik geef je waardevolle inspiratie, tips en deel mijn ervaring. 
Ontvang je die graag? Laat hier je gegevens achter.

LOCATIE

Oude Parklaan 111
Castricum

Interne mogelijkheden

Interim opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Phone: +31.622925768
Email: support@ivankavanvliet.nl