inspire by being you

bewegen in het leven wordt van ons gevraagd
welke kant je op beweegt, beslis jij

kies voor dat wat je inspireert en intrigeert & 
leef vanuit de wijsheid van je prachtige lichaam

 

– ivanka –

Door het volgen en vertrouwen van je persoonlijk inspiratie en lichamelijke signalen als passie, beweeg je onafhankelijk én vanuit je kern. Je volgt precies dat wat voor jou bedoeld is. Positieve energie is wat je zendt en zo draag je bij aan een mooiere wereld.

Zowel in je privé situatie en als ondernemer is dit niet anders. Jouw passie, kennis, kunde en creatie delen is een grote bijdrage aan de wereld om jou heen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is het proces van voelen en erkennen wat bij jou hoort + loslaten wat niet -meer- dient.

Pijn, lichamelijk, mentaal of een combinatie, is een teken dat je jezelf negeert. Waar jij in je kern behoefte aan hebt is niet wat je nu kiest. Voelen, vertrouwen en volgen van positieve energie is waar jij voor mag kiezen. 

Spiegels in de vorm van mensen en gebeurtenissen zijn leidend om steeds zuiverder in het leven te bewegen. Dit is leven van binnen naar buiten met rust en vertrouwen als basis. Je kompas is je lichaam wat je laat voelen wat aantrekking is. Durf te kiezen voor jou en durf de wijsheid van je lichaam te volgen.

begeleiding
ondernemer

Ondernemen vraagt om aanpassingen maken en flexibiliteit, zonder uit het oog te verliezen wáárom je doet wat je bent gestart. 

Uitdagende tijden vragen misschien veel van je. Het gevoel van twijfel en ‘de juiste keuzes maken’ speelt frequent door je hoofd. 

Lieve ondernemer, dit is het moment dat je mag erkennen dat een spiegel hulp kan bieden als je het zelf even niet meer ziet.

Jij bent gezegend met passie. Dit is wat je met je onderneming te delen hebt. Ga op zoek naar wat je denkt dat je kwijt bent geraakt. 

Ivanka van Vliet is een nuchtere gepassioneerde creator in woord en beeld en een wekelijkse inspirator te zien op haar YouTube-kanaal,
waarin ze je meeneemt in de wereld van intuïtie via lichaamstaal.
Met haar 17 jaar ervaring als fysiotherapeut leest zij het lichaam en begrijpt zij pijn op een diep niveau.
De koppeling die zij maakt tussen lichamelijke signalen en intuïtieve boodschappen vanuit het lichaam, is verhelderend te noemen.

Ivanka is een enthousiaste coach & spreekster
en schuwt niet om met humor en speelsheid mensen te confronteren met ingewikkelde thema’s.

Ze hoopt je positief te raken,
zodat jij je lichaam weer vertrouwt en durft te leven vanuit de wijsheid die je vanbinnen draagt  

referenties

Samen krijgen we mijn energie helder. Mijn kern. Door die duidelijkheid kan ik mijn rol in het leven en in mijn bedrijven veel beter invulling geven. En mijn bedrijven sneller laten groeien.
Carina
eigenaar paviljoen & hotel
Ze heeft de kennis en kunde in huis om de kern van het probleem of de casus razendsnel te ‘pointen’ & helder te krijgen. Vanuit die duidelijkheid begeleidt ze je naar de juiste gedachten waardoor je weet waarmee je aan de slag kunt gaan.
Jet
Directeur juristenkantoor
Zo gericht en zo prettig deze afstemmingen. Super inspirerend, energie - gevende sessies. Zo helder wat ik te doen heb, zowel voor als na elke sessie.
Iris
Eigenaar coachingspraktijk

I V A N K A . V A N . V L I E T

LOGO's.Ivanka van Vliet-2

‘Werken vanuit passie geeft een onuitputtelijke stroom van inspirerende energie, ik gun het iedereen’

ivanka