Wat klanten zeggen

Reviews terugkrijgen is als wachten op een toets uitslag. Altijd nieuwsgierig, maar ook een beetje spannend.
Onderstaand lees je wat mensen over mij zeggen.

Super dankbaar

Ze heeft de kennis en kunde in huis om de kern van het probleem of de casus razendsnel te ‘pointen’...

Ivanka is energie. Ze heeft de kennis en kunde in huis om de kern van het probleem of de casus razendsnel te ‘pointen’ & helder te krijgen. Vanuit die duidelijkheid begeleidt ze je naar de juiste gedachten waardoor je weet waarmee je aan de slag kunt gaan.

Kenmerken van Ivanka...

Jouw eerlijkheid en heerlijke vrolijke energie.
Je luistert goed en bent sterk in je communicatie.
Hoewel mijn ego soms anders vond (haha) was het heerlijk verhelderend dat je door de bulshitterij van mij heen prikte. 

Op innerlijk level heb je me geholpen weer de stap terug naar liefde en plezier te maken...

Je hebt me geholpen met ontspannen, met weer genieten van wat ik doe! Hallelujah! Haha dat was echt even compleet weg. 
Waar je mij dus concreet mee geholpen hebt is zowel op innerlijk level weer de stap terug naar liefde en plezier te maken.  Mij helpen in gevoel en gedachten vertrouwen te hebben en in het proces te zakken. (Stap voor stap, geen zevenmijlspassen meer, maar stepping stones en genieten van de little jump) 

Ze creëert een bad van vertrouwen...

Ivanka spiegelt met een fantastische directheid, openheid en eerlijkheid. Ze creëert een bad van vertrouwen waar ik zonder oordeel mijn verhaal kan vertellen.

Je zei rake dingen die bij mij de angst uit mijn lijf liet ontsnappen waardoor ik kon ontspannen...

Je zei rake dingen die bij mij de angst uit mijn lijf liet ontsnappen waardoor ik kon ontspannen en de mogelijkheden ineens weer voelde. Je gebruikte de juiste woorden, je bracht het met liefde en ik voelde dat jij oprecht mij ziet en de waarde herkent van wie ik ben en wat ik doe. 

Ivanka geeft geen oplossingen, ze leert je anders met situaties omgaan...

Ze geeft geen oplossingen, ze leert je anders met situaties omgaan. Ze geeft je ongemak waar dat nodig is en comfort waar dat wenselijk is.
Zonder vakkennis over onze organisatie begeleid ze ons op een hele natuurlijke wijze, niet bang om ergens iets van te vinden, maar ook niet bang om toe te geven dat er meerdere wegen naar Rome zijn.

Helderheid...

Ik kreeg veel helderheid; 
– over mezelf en hoe ik dacht 
– over mijn bedrijf en wat ik kan gaan doen
– over ik in mijn bedrijf en hoe ik mag werken en wat dat voor anderen kan doen 

Door de duidelijkheid kan ik mijn bedrijven veel beter invulling geven...

Samen krijgen we mijn energie helder. Mijn kern. Door die duidelijkheid kan ik mijn rol in het leven en in mijn bedrijven veel beter invulling geven. En mijn bedrijven sneller laten groeien. Zakelijke dromen voer ik veel sneller door, omdat ik stappen duidelijk heb en mijn gevoel veel sterker is. Dat overzicht, inzicht geeft rust en maakt het ondernemen een stuk leuker.

Ivanka weet je energie te lezen...

Zonder zweverig magisch. Met beide voeten op de grond, recht door zee en met veel humor. Ivanka weet je energie te ‘lezen’.

Er gebeurd iets wat bijna magisch is...

Tijdens onze gesprekken gebeurd er iets dat bijna magisch is. Ik bespreek maandelijks waar ik sta, persoonlijk en in mijn business. Waar loop ik tegenaan en belangrijker, waar wil ik naartoe. Ivanka weet haarfijn de pijnpunten in mijn verhaal naar boven te halen en exact op de juiste onderwerpen door te vragen en te spiegelen.

Soms word zelfs ik even stil...

Social Media

Hier kun je me volgen