ALLES MAG KLOPPEN

heb het lef jouw unieke visie te volgen

AUTHENTIEK

Authentiek ondernemen is voelen & volgen wat klopt

VERTROUWEN

Vertrouwen is de basis van authentiek ondernemen

ACTIE

Kennis is leuk, maar actie is het enige wat werkelijk telt

WIL JIJ ALS ONDERNEMER IMPACT MAKEN?

Ben jij die ondernemer die nieuwe paden wilt bewandelen? Wil jij buiten de bestaande structuren bewegen? En bovenal wil jij impact maken voor je klant, de maatschappij of een community? Maar weet je niet hoe?
Ik kan je helpen met het precies kloppend maken van jouw onderneming. 

Ik ben Ivanka. Ondernemer in de zorg. Als er een systeem is wat vast zit, dan is het in mijn beleving wel de zorg. Ik heb verschillende stappen gezet die buiten de standaard kaders vallen. Zo koos ik alleen schouder-klanten aan te nemen, heb ik nooit geen contract met de zorgverzekeraar getekend en er ligt nu een prachtig boek in de boekhandel. 

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in mijn onderneming. Innovatie en bedrijfsgroei ontstaan vanuit het luisteren naar mijn lichaam, m’n intuïtie. Deze ’taal’ met focus omzetten tot gerichte actie is waardoor mijn onderneming groeit en precies past bij mij.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Ivanka leert je dat aan te kijken wat je zelf liever vermijd. Juist het grotere doel is leidend in haar begeleiding. En de patronen in mijn dagelijkse agenda durven aanpassen. Dat is waar ze mij mee heeft geholpen.
Tanne
Management juristenkantoor
Het is een kwaliteit om eerlijk en direct te zijn en tegelijkertijd warmte en vertrouwen uit te stralen. Ivanka is een van de weinigen die deze vaardigheden van nature heeft. Onze gesprekken zijn inspiratievol en blijven nog weken hangen.
Merel
MANAGEMENT Juristenkantoor

SAMENWERKING

staat in het teken van 4 pijlers

1.ENERGIE

Energie is taal wat inzicht geeft waar aandacht naartoe mag. Waar stroomt het? Waar loopt je energie leeg? Helderheid vanuit 'nu' is de basis voor groei.

2.FOCUS

Alles kunnen is niet aantrekkelijk. Als ondernemer heb je keuzes te maken vanuit jouw visie. Jij mag opstaan en laten zien waar jij voor staat.

3.LOSLATEN

Focus is aantrekkelijk, maar dan heb je inherent ook los te laten wat niet -meer- past. Dit vraagt vertrouwen, vooral in jezelf en in het groter geheel.

4.GROTER DOEL

Uitdagingen zijn kleiner als je onderneemt vanuit een groter doel. Wat wil jij bereiken voor je doelgroep? Wat wil je maatschappelijk transformeren?

WAT JE BEREIKT

AUTHENTIEK BIJ DE VOORDEUR

De toekomst vraagt om authentieke ondernemers. Klanten kiezen niet meer voor massa en groot. Ze kiezen voor uniek en duurzaam. Je creëert helderheid bij de voordeur met dit traject en trekt daarmee je ideale klanten aan!

FOCUS = RUST

Door scherp te kiezen waar jij aandacht aan geeft, laat je veel activiteiten los. Je hebt scherp wat dient voor het grotere doel en laat los wat geen impact heeft. En niet onbelangrijk; dit is zichtbaar en voelbaar in je agenda!

VERTROUWEN = LEF HEBBEN

Door de helderheid en focus te leggen in je onderneming, durf je steeds meer gedurfde stappen te zetten. Zo ontwikkel je met steeds meer zuiverheid naar jouw maximale potentie.

JE VERBIND ACTIE AAN INSPIRATIE

Ideeën blijven niet langer in je hoofd ronddwalen, maar krijgen vorm. Door focus in je keuzes, creëer je tijd en ruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut door verdere innovatie in je onderneming.

ben jij er klaar voor

Ben jij eraan toe te ondernemen naar je eigen standaarden? Buiten de huidige kaders en structuren? Wil jij je visie scherp hebben, zodat je precies die klant aantrekt die jij optimaal kan helpen?

Duur traject
3 maanden waarin 4 consulten van 2 uur ingepland worden (live of online). Je ontvangt 8 verdiepende thema’s online waarin opdrachten verwerkt zitten. 

Kosten
zijn nu geen €2499 maar €1999 (t/m september 2022)

WAT JE KRIJGT

4 CONSULTEN

LIVE OF ONLINE
In de consulten van 2 uur richten we ons op jouw doelstellingen. 
Waar sta je nu, wat is je eerst volgende stap en waar houd je jezelf klein?
Ondernemen is bewegen. Focus leggen op creatie en innovatie en loslaten wat niet meer dient.

Jouw groei staat gelijk aan de groei van je bedrijf. En daar waar het pijn doet, dat is waar je lessen zitten.
Ik coach en spiegel je in jouw groeitraject.

METHODES
Ik werk met energie gekoppeld aan intenties. Vaste methodes hanteer ik niet.  
Lichaamswerk en opstellingen komen regelmatig terug om de energie scherp te stellen.  

8 ONLINE THEMA'S

1.DROOM

Begin met het eind voor ogen

Je droom WAT je wilt bereiken is je intentie met jouw dienstverlening helder maken. Hier kun je gericht naar streven.

2.VERHAAL

Je verhaal is key in wat je uitdraagt

Je eigen verhaal bergt de lessen die jij kunt overbrengen op de klant. Verhelder je (levens)lessen, integreer je ervaring met je werkzaamheden en focus hierop.
Dit maakt je aantrekkelijk.

3.COMMITMENT

Succes vraagt consequent aanvoer van energie

Succes ontstaat door de effort die we ergens in stoppen. Aandacht laat alles groeien. Als jij aandacht legt op dat WAT je wilt, krijgt het de grootste kans om tot uiting te komen.

4.PASSIE

Passie is uniek en aantrekkelijk

Vertrouwen op je passie is wat succesvolle energie aantrekt. Passie is dat wat je drijfveren in het leven zijn. Helderheid in passie is helderheid in wie & wat je wilt aantrekken.

5.LEF

Groei ligt buiten je comfortzone

Dat doen wat je nog nooit gedaan hebt is spannend. Groei ontstaat door te doen wat ongemakkelijk voelt.
Nieuwe stappen geven nieuwe resultaten.

6.CREATIE

Creatie staat gelijk aan innovatie

Innoveren in een bedrijf vraagt om creëren en creatief omgaan met inspiratie. Creatie is de basis voor uniek en authentiek ondernemersschap.

7.PRODUCT

Een product is helder

Een product schept helderheid en focus intern (naar personeel) en extern (naar de klant). En het helpt bij bedrijfsdoelstellingen, marketing en sales.

8.TONEEL

Het enige wat telt is wat je doet met de kennis die je vergaart

De focus die je hebt met het product, zet je om in zichtbare en praktische tools. D.m.v. Blog, vlog en/of social media leert je ideale klant jou kennen. En pas als ze je kennen, kunnen ze iets van je afnemen.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Samen krijgen we mijn energie helder. Mijn kern. Door die duidelijkheid kan ik mijn rol in het leven en in mijn bedrijven veel beter invulling geven. En mijn bedrijven sneller laten groeien.
Carina
eigenaar paviljoen & hotel
Ze heeft de kennis en kunde in huis om de kern van het probleem of de casus razendsnel te ‘pointen’ & helder te krijgen. Vanuit die duidelijkheid begeleidt ze je naar de juiste gedachten waardoor je weet waarmee je aan de slag kunt gaan.
Jet
Directeur juristenkantoor
Zo gericht en zo prettig deze afstemmingen. Super inspirerend, energie - gevende sessies. Zo helder wat ik te doen heb, zowel voor als na elke sessie.
Iris
Eigenaar coachingspraktijk

STAP JIJ IN?

! Na september 2022 vervalt de mogelijkheid 1-1 samen te werken.

Tel.nr of whatsapp

06-22925768