SCHERPTE is GROEI

Bedrijfspijn is voer voor bedrijfsgroei

LEG BLOOT WAT GEVOELD WORDT

Ben jij die ondernemer die liever de koe bij de hoorns vat dan achteraf loopt te balen? Erkennen dat er punten in je onderneming ‘pijn’ doen is de start voor de groei die jouw bedrijf nodig heeft. 

Ik kan je helpen door in één sessie een bedrijfsopstelling uit te voeren. Het doel van de opstelling is pijn in je onderneming helder krijgen. De inzichten uit de opstelling zijn de basis voor verdere groeistappen.

WANNEER EEN OPSTELLING?

PERSOONLIJKE UITDAGINGEN

  • Je moet zoveel ballen hooghouden en je voelt dat je dit niet lang volhoudt
  • Je hebt te veel ideeën, ze blijven maar in je hoofd dwalen en krijgen niet de ruimte om te ontwikkelen

GROEI

  • Je voelt dat je tegen een plafond aanloopt, maar weet je niet hoe je de juiste groei-keuze maakt
  • Je wilt de juiste klanten aantrekken, maar je krijgt het niet helder
  • Je wilt gaan samenwerken, maar je weet niet hoe je de juiste keuze maakt

PERSONELE PROBLEMEN

  • Hoe ben jij de beste manager voor je team(s)?
  • Je mist stabiliteit in het bedrijf, er is te veel verloop van -opgeleid- personeel

WAT KLANTEN ZEGGEN

Scherp duidelijk en helder is wat Ivanka teruggeeft. Dit maakt dat je aangezet wordt tot -ongemakkelijke- stappen, maar altijd met het groter doel voor ogen
Merel
Management juristenkantoor
Keuzes maken op basis van een vooraf uitgewerkte strategie. Dat geeft zoveel duidelijkheid voor wat ik te doen heb. Je laat me zien dat er nog zoveel mogelijk is...
Karin
Eigenaar sportschool

WAT JE BEREIKT

Een bedrijfsopstelling verhelderd wat wel gevoeld wordt, maar niet direct zichtbaar is. En het resultaat is een combinatie van onderstaande punten.

ZUIVERE ENERGIE

Onrust, onveiligheid of frustratie op de werkvloer herken je aan de energie die heerst. Energie is vaag en toch is het dat wat we allemaal voelen. En opstelling creëert inzichten wat rust en groei bevorderd.

GEVOEL + FOCUS

Het gemis van richting in een bedrijf geeft ruimte. Ruimte die ieder individu zelf in kan vullen. Opstelling geeft inzichten in de juiste richting. Er wordt helder wat losgelaten dient te worden en gezamenlijke focus wordt gecreëerd.

UITSPREKEN

Niet zeggen wat je denkt of voelt zorgt voor onveiligheid en een beperking van de creativiteit. Door in een opstelling woorden te koppelen aan het gevoel wat er op diep niveau speelt, creëer je ruimte en respect voor personele ontwikkeling. En creativiteit is daar een groot onderdeel van!

NEUTRAAL TERREIN

Ik heb geen belangen in het bedrijf. Dat maakt me onafhankelijk. En onafhankelijkheid scherpt ruimte voor zuiverheid. Als het niet klopt, wordt dit in een opstelling gespiegeld. Niet alleen ik zal dit voelen, maar jij ook. Erkennen van de kwetsbaarheid en handelen naar deze inzichten maakt je een grote ondernemer. Een voorbeeld wat je in het bedrijf terug zult zien!

WERKWIJZE

1. INTAKE

Vooraf de sessie hebben we een intake. Ik maak een probleemanalyse + wat het te bereiken doel is in de sessie 

2. VOORSTEL

Aan de hand van de probleemanalyse en het doel maak ik een offerte op. 

3. SESSIE

Een sessie duurt gemiddeld 2-3 uur (afhankelijk van de probleemanalyse en het doel). Als er sprake is van personele vraagstukken, zijn deze personeelsleden aanwezig bij de sessie.

4. EVALUATIE + VERSLAG

Een week na de sessie hebben we een evaluatie. Je hebt dan de tijd gehad de opstelling te verwerken. Na de evaluatie ontvang je een verslag met uitwerking + adviezen.

* Opstellingen uitvoeren is maatwerk. Ik maak aan de hand van de probleemanalyse een offerte op.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Samen krijgen we mijn energie helder. Mijn kern. Door die duidelijkheid kan ik mijn rol in het leven en in mijn bedrijven veel beter invulling geven. En mijn bedrijven sneller laten groeien.
Carina
eigenaar paviljoen & hotel
Ze heeft de kennis en kunde in huis om de kern van het probleem of de casus razendsnel te ‘pointen’ & helder te krijgen. Vanuit die duidelijkheid begeleidt ze je naar de juiste gedachten waardoor je weet waarmee je aan de slag kunt gaan.
Jet
Directeur juristenkantoor
Zo gericht en zo prettig deze afstemmingen. Super inspirerend, energie - gevende sessies. Zo helder wat ik te doen heb, zowel voor als na elke sessie.
Iris
Eigenaar coachingspraktijk

GA DEZE SESSIE AAN

en transformeer bedrijfspijn tot de groei die je wenst

Tel.nr / whatsapp

06-22925768